OSU! Salutare! Dupa prima achizitie lucrurile vor decurge mai usor pentru ca vei sti ca faci cumparturi de la niste prieteni :) . Iti multumim pentru alegere .

Cum Alegem Marimea Manusilor de Box

Cum Alegem Marimea Manusilor de Box
Vrei sau ai inceput  antrenamentele de box sau kickboxing, dar te întrebi ce mărime ar trebui să iei la mănușile de box? Am detaliat cum să alegi perechea potrivită de mănuși pentru antrenamentele tale cu sacul de box sau partener.
Mănușile de box sunt măsurate în funcție de greutate în uncii. Dimensiunile standard sunt 10 ,12, 14 și 16 oz. Ce înseamnă diferitele mărimi de mănuși de box? Iată diferența.
CÂT DE GRELE SUNT MĂNUȘILE DE BOX?
În general, diferența de greutate a mănușilor de box este data de amortizarea pumnului tău. Mărimile mănușilor de box sunt de fapt măsurate în funcție de greutate, folosind uncii, nu dimensiune. Greutățile standard ale mănușilor de box sunt de10, 12, 14 și 16 uncii. Numărul de uncii se referă la greutatea fiecărei mănuși, ceea ce indică cât de mult umplutură rămâne între mâna ta și adversar (sau sacul de box). În general, o mănușă de box mai ușoară este mai potrivită pentru antrenament, în timp ce o mănușă mai grea este mai bună pentru luptă sau sparring,
Greutatea ideală a mănușilor tale de box depinde de mărimea ta și de tipul de box pe care intenționezi să-l faci. Bărbații și femeile ar trebui să-și aleagă mănușile de box în funcție de clasa de greutate, nu de sex . Iată câteva informații de bază despre mărime bazate pe clasa de greutate a boxerului:

Mănuși de box de 6 OZ

În general, mănușile de box de 6 oz sunt pentru tinerii sportivi (juniori). (Până la 100 lbs – 45 kg)

Mănuși de box de 8 OZ

Mănușile de box de 8 oz sunt de obicei folosite numai pentru lupte și competiții. Foarte mic pentru mâinile adulților, atât de rezervat pentru turnee și lupte full-contact. Cel mai bine folosit pentru femei și tineri. De asemenea, foarte regulat în competițiile de pe stadioanele din Thailanda. (Până la 110 lbs – 50-55 kg)

Mănuși de box de 10 OZ

Cea mai mică mănușă practică pentru adulți, o alegere excelentă pentru a lovi plăcuțele cu antrenorul sau pe o geantă grea. Mănușile de box de 10 oz vor fi potrivite pentru cineva cu mâini mai mici care caută să perfecționeze tehnicile. Noi, cei de la Strike-Sports.ro, vă recomandăm să vă antrenați cu 10oz înainte de o competiție, astfel încât să puteți simula mănușile folosite în luptă. (100 lbs – 150 lbs / 45 kg – 67 kg)

Mănuși de box de 12 OZ

Mănușile de box de 12 oz sunt utilizate mai frecvent pentru tamponari și sparring-uri ușoare. De asemenea, funcționează excelent pentru a fi folosit atunci când luptati cu partenerul dvs. de antrenament. Cea mai bună mănușă de antrenament universală este o mănușă de 12 oz dacă nu sunteți sigur ce dimensiune să cumpărați. (100 lbs. – 150 lbs / 45 kg – 70 kg)

Mănuși de box de 14 OZ

Mănușile de box de 14 oz sunt folosite mai ales pentru sparring și sunt o mănușă „all-rounder” foarte bună. Această dimensiune este potrivită pentru utilizare în ciocniri de sparring liber și lovire. Sunt puțin mai ușoare decât cele mari de 16 oz și, ca atare, nu vă obosesc atât de mult brațele când loviți plăcuțele. (160 lbs – 185 lbs / 72 kg – 85 kg)

Mănuși de box de 16 OZ

Mănuși de box de 16 oz sunt folosite pentru sparring-uri grele. Dacă lovești puternic, ai mâinile mari sau cântărești peste 80 kg, aceste mănuși sunt esențiale pentru a proteja siguranța partenerului tău. Sunt mai mari și mai sigure pentru că au o zonă mai largă cu mai multă căptușeală. Cu siguranță ar trebui să folosiți aceste mănuși atunci când faceți sparring, dar vor funcționa grozav și pentru lovituri mai intense. (Peste 180 lbs / +85 kg)


 
Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!